En kaffemølle er et herligt hjælpemidel ved fremstilling af materialer til dubbing.

Gem fjerrester, underuld og andet materiale og bland det ved hjælp af kaffemøllen. Man opnår hurtigt og effektivt en fin luftig blanding der er særdeles homogen og let at arbejde med.

Kaffemølle
Elektrisk kaffemølle...

Bland en større mængde og gem dem i mærkede poser til senere.

Bemærk at det ikke er alle materialer der tåler en hurtig snurretur i kaffemøllen. Visse syntetiske materialer bliver let for varme og smelter i stedet til små klumper. Dette kan også ske for det populære dubbing Fly-Rite™

Kaffemøllen snitter ikke materialerne i stykker – den mikser det kun.

Tip

Ønsker man i stedet at snitte/skære materialer til dubbing og samtidigt mikse en række forskellige materialer, kan man i stedet anvende en almindelig blender. Materialerne lægges i blenderen og der skal også tilsættes vand. Blandingen blendes og vandet sies fra og materialerne tørres inden anvendelse.

 

Slut på artikel!

 

Relevante artikler
Se også: Dubbing - en introduktion
Se også: Dubbing - løkke
Se også: Dubbing - direkte

Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home