Dette værktøj består af en holder i messing, med en lille skrue på toppen, der kan låse to nåle i et gennemgående hul. Holderen er indrettet således at den kan spændes op i kæberne i fluestikket.

Værktøjet anvendes til at fremstille forlængede fluekroppe ved hjælp af dubbing. Se eksempler på hvordan dette værktøj anvendes: Forlænget fluekrop - eks. 1, Forlænget fluekrop - eks. 2

 

"Krop-værktøjet", er indrettet så man nemt kan skifte nålene ud til en anden tykkelse, eller ændre på længden af nålene.

Bemærk at den lille nål er helt nødvendig for at kunne starte sin dubbing – uden denne kan man man ikke få dubbinmaterialet til at fæste sig i under opstarten.

Det er helt sikkert en stor fordel hvis man anvender et "ægte rotations fluestik" da man så har meget mere kontrol over prosessen.

 

 

Relevante artikler
Læs også: Forlænget fluekrop - eks. 1
Læs også: Forlænget fluekrop - eks. 2

Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home