En af de mest tilfredsstillende følelser ved at være fluefisker, er selvfølgelig at fange fisk – men at gøre det på sin egen flue, som man selv har opfundet og bundet, er endnu bedre. Her på disse sider findes en række illustrative instruktioner om hvorledes man kommer i gang med at binde fluer.


Illustration fra afsnittet om fluebinding...

Her kan de grundliggende teknikker læres og der er udførlige beskrivelser af hvordan man udvælger, tilpasser og vedligeholder sit fluebindingsgrej. Under afsnittet om Værktøj angives også hvordan man selv kan frembring simple hjælpemidler med mere.


Illustration fra afsnittet om værktøjer...

Materialerne man anvender ved fluebinding er mange, ofte fremedartede for nybegynderen, og pris og kvalitet kan svinge ganske kraftigt.

I materialesektionen kan man få et indblik i hvordan man skelner mellem god og dårlig kvalitet. Mange udtryk indenfor fluebinding er specielle og stammer fra udlandet. Adskillige af disse ord og udtryk er oversat og forklaret i "Mini-Lexicon"


Illustration fra afsnittet om materialer...


Brug dette medie - send mig et par ord...
Har du ideer til hvordan disse sider kan blive bedre? - er der noget du savner? - er der noget jeg har overset? - har du ris eller ros? - tilføjelser eller kommentarer? - skriv endelig i min gæstebog - eller send mig en mail - det er så rart at vide at der er nogen der har en holdning til tingene...

Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse ved dit fluestik!

Med Venlig Hilsen

Jørgen Hjorth


Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home