Hare Nymph

{Foto på vej...}
Fluebinder: Under vejs!
Fotograf: {På vej!}

Vel nok en af de vigtigste nymfer i min flueæske. Fiskes bedst lige i, eller tæt på overfladen, når der er en klækning af Baetis, Rhithrogena sp. eller lignende. Den skal i så fald ikke vægtbelastes.
Hale: 3 spidser fra fasankokhale
Bagkrop: hareuld fra hovedet
Rib: fin kobbertråd
Thorax: som bagkroppen, men tykkere
Vingeskeder: herl fra en fasankokhale
Ben: hackle fra ryggen af en agerhøne

   
Gold Ribbed Hare Ears Nymphs er en enklere version af The Hare Nymph.

Nymferne bindes på våd- eller nymfekroge str. 12-18. Bind nogle uden vægtbelastning til at fiske lige under overfladen og andre til at fiske i dybden. Vægtbelast med fin bly- eller kobbertråd, der udformes som en inderkrop af 1-3 stykker blytråd langs krogskaftet, eller ved at give den nogle tørn omkring krogen under thorax. Brug bindetråd af samme farve som til kroppen, medmindre en anden farve angives.

NYMFE MED DUBBINGKROP
Dubbing har en gennemskinnelighed, der bedre imiterer gællernes bevægelser hos døgnfluelarver end hårdere og fastere materialer
.

Relevante artikler
Nymfer
Døgnfluer
Vårfluer

Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home