Opossum og Hare Nymph

{Foto på vej...}
Fluebinder: Under vejs!
Fotograf: På vej!

Glimrende flue når der er en klækning af Pale Wateries.
Den skal fiskes lige i overfladefilmen

Bindetråd: brun
Hale: 3 fibre fra en fasankokbale
Krop: cream-buff pungrotteuld
Rib: bindetråd
Thorax: hareøreuld, men tykt
Vingeskeder: herl fra fasanhale
Ben: nogle få hår priklet ud fra thorax

   
Nymferne bindes på våd- eller nymfekroge str. 12-18. Bind nogle uden vægtbelastning til at fiske lige under overfladen og andre til at fiske i dybden. Vægtbelast med fin bly- eller kobbertråd, der udformes som en inderkrop af 1-3 stykker blytråd langs krogskaftet, eller ved at give den nogle tørn omkring krogen under thorax. Brug bindetråd af samme farve som til kroppen, medmindre en anden farve angives.

Opossum = Pungrotte.
Didelphiæ - Ret små arter. Bedst kendt er sikkert den nordamerikanske Opossum, Didelphis virginiana, der er på størrelse med en kat, den er grå med hvidt ansigt. Til fluebinding er det som ofte den Australske Opossum der må holde for. Jeg har kun stødt på materialet i Danmark ganske få steder, mens det kan findes flere steder i Sverige.
Vigtigt pelsdyr, men gør megen skade blandt småpattedyr og fjerkræ
.

NYMFER MED DUBBINGKROP
Dubbing har en gennemskinnelighed, der bedre imiterer gællernes bevægelser hos døgnfluelarver end hårdere og fastere materialer
.

Relevante artikler
Nymfer
Døgnfluer

Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home