Simple Fur Nymph

{Foto på vej...}
Fluebinder: Under vejs!
Fotograf: {På vej!}

Dette er en enkel, men effektiv nymfe, som i princippet kan efterligne enhver art.
Bindetråd: samme farve som ulden
Hale: 3-5 fjerstråler fra bronze mallard eller tjurnakke, brun agerhønerygfjer eller lignende (den skal passe med uldens farve)
Bagkrop: brun, eller oliven eller rå uld (naturfarvet med en blanding af dækhår og uldhår)
Thorax: som bagkroppen, men tykkere
Ben: udpriklede hår fra thorax

   
Det er lige meget, hvilken uld man bruger. Lav et blytrådsbelastet thorax på nogle, lav andre uden belastning. Bind den i en serie af forskellige størrelser og farver på våd- eller nymfekroge str. 12-18. Bind nogle uden vægtbelastning til at fiske lige under overfladen og andre til at fiske i dybden. Vægtbelast med fin bly- eller kobbertråd, der udformes som en inderkrop af 1-3 stykker blytråd langs krogskaftet, eller ved at give den nogle tørn omkring krogen under thorax.

Egnet for fluebindingsbegyndere.

NYMFER MED DUBBINGKROP
Dubbing har en gennemskinnelighed, der bedre imiterer gællernes bevægelser hos døgnfluelarver end hårdere og fastere materialer
.

Relevante artikler
Nymfer
Døgnfluer
Vårfluer

Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home