Efterhånden som man lære sine fiskevande bedre at kende, kan man til tider ønske sig at være "minimalistisk" og dermed også langt mere mobil. Det er rart ikke at føle sig tynget af al det grej man normalt slæber rundt på. Jeg har flere gange, efter en endt fisketur, evalueret på, hvad jeg har anvendt af fluer og udstyr. Ofte viser det sig at det er de samme 4-5 fluer, som jeg har tillid til, samt lidt ekstra forfangsmateriale. Dertil kommer en krogskærper, en lineklipper, en peang samt en "priest" - nettet sidder jo på ryggen, så hvorfor al det grej og alle disse lommer man fare vild i?

I en sportsforretning i København, fandt jeg for et par år siden et par "løse lommer" - altså en lille taske der fint opfylder mit formål. Tasken er en del af en hel serie, beregnet til rygsækvandreren. På bagsiden finders der flere former for fæste, så jeg kan montere den i bukseremmen eller bære den som en lille let skuldertaske, alt efter temperament. Tasken rummer fint én til to flueæsker, samt de smådimser som er uundværlige for os alle. Tasken er nu ofte med på turene ved de kendte fiskevande.

 

 

 

Lille bæltetaske

Rummer alt hvad der behøves...

 

 

mange fastgøringsmuligheder...

Lille bælte-taske...
med adskillige små lommer...
og mange fastgøringsmuligheder...

 

Slut på artikel.

Relevante artikler
Fluefiskerens beklædning
Vadejakke
Fiskevest
Rygsæk

 

 

 

 

 


Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home