Glasfiber er et velkendt stangmateriale. Udviklingen af glasfiberstænger startede omkring 1930 og glasfiber benyttes stadig i et vist omfang i fiskestænger.

De første glasfiberstænger var massive. De var stærke og holdbare, men også ret så tunge. Man kan stadig finde glasfiberstænger, dog især som billige spindestænger, og til stænger til havfiskeri. Efter ganske kort tid kom de hule glasfiberstænger og disse har igennem mange år været en af de mest købte stænger.

Glasfiberstænger forekommer i mange længder og taperinger og der findes et righoldigt udvalg af specialstænger for mede, spind og til havfiskeri. De er billige da priserne har holdt sig i nogenlunde samme niveau i de seneste 10 år.

Relevante artikler
Mere info: Fluestænger - en introduktion
Mere info: Kompositmaterialer
Mere info: E-modul

Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home