Fluepapiret er skrevet af - og til - fluefiskere og fluebindere.
Her findes en lang række dybtgående artikler om fluebinding, fluefiskeri, fiskearter, grej mm.. Mange illustrative instruktioner for både nybegynderen og den erfarne, samt et omfattende Lexicon og en speciel ordbog for lystfiskere..

Månedens Tip
Månedens Tip
Månedens Flue
Månedens Flue
Månedens Tips kan være aktuelle fisketips, bindetips eller andet relevant for fluefiskere.
Giv gerne dit eget bidrag.
Månedens flue er en meget effektiv flue...

Denne hjemmeside er dybest set mit arbejdspapir, min notesblok og min scrapbog omhandlende "Fluefiskeri i Norden".

Siden kombinerer for mig nogle interesser; nemlig fluefiskeri, fotografering og computere. Dette indebærer at sidens indhold og udseende løbende udvides eller ændres i takt med egen nysgerrighed, interesser, viden og tid.

Ovenstående gør selvfølgelig at du kan opleve at indholdet er forandret næste gang du kommer forbi. Fandt du ikke hvad du søgte i dag, så prøv igen - det kunne jo være at jeg fandt tid og lyst til at lægge emnet ind senere.

Ris eller ros er velkomment.
Er det svært at finde rundt? Er der ting du gerne så anderledes? Emner der mangler? Noget du mener er fejlopfattet eller måske er direkte forkert? - i så fald vil jeg blive meget glad for en besked i min postkasse eller gæstebog...

God fornøjelse
Med venlig hilsen
Jørgen Hjorth

"Fluepapiret" er en gratis elektronisk Internet-publikation. Publikationen er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Produkter, produktnavne og logo der er nævnt eller vist på disse sider kan være registrerede varemærker for deres respektive firmaer. Al information på "Fluepapirets" sider er korrekte efter bedste evne. Alle artikler og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2012 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret: 1 December, 2012


Apple Computer

Home