Partnersider er udvekslingssider mellem beslægtede hjemmesider. Det vil sige at det er muligt at få et banner med en uddybende beskrivelse af hjemmesidens indhold hér.
Reglerne kan ses her!

Lystfisker Forum...

Interaktiv mødested for alle med interesse for fiskeri.
Meget omfattende side med dynamisk indhold.

Her findes kort sagt alt af interesse for lystfiskeren...

Fyn Fisker...

 

Fyn fisker er en hjemmeside, som omhandler fiskeriet på de fynske kyster. På siden kan du finde et hav af oplysninger om alt fra lokale favoritfluer til fynske hotspot.

Fyn fisker er dog ikke kun tiltænkt fynboer, hvilket er ensbetydende med at der kan findes meget andet interessant læsestof til folk med trang til fluefiskeri. Det kan nævnes at der på siden findes omkring 50 forskellige fluemønstre, beskrivelse af fisketeknik og udstyr, artikler mm.

Jeg ønsker dig god tur og håber at du må få nogle fornøjelige minutter på min hjemmeside.
Stram line, Brian Ørum

Nillers fiskeplads
En side om flue og spinnefiskeri i Rogens Naturreservat efter stalling og Ørred. Fluebinding, kanosejlads, Madopskrifter til fjeldture, masser af fotos og beskrivelser samt, kort over området.
Du finder også løbende nye Artikler om andre ting som f.eks Suderfiskeri, Om Karperne og pladsernes historie i Lyngbysø siden 1989 eller læsning af nyhedsgrupper.
Fluefiskesiden.dk

Fluefiskersiden.dk er siden med informationer om fiskepladser i Vejle fjord, Kolding fjord, samt området omkring Fredericia og Lillebælt. Desuden er der beskrivelser af de gode pladser på Vestfyn og Nordfyn, pladser som Gamborg fjord, Flyvesandet, Egebjerggård, Æbelø og Ærø, fra sønderjylland er der den lille ø Barsø. Siden indeholder masser af artikler, fangstrapporter og andet interessant for fluefiskeren. Der er også et forum hvor der udveksles tips, samt arrangeres fællesture, fluebinding og små konkurrencer, håber du må finde megen brugbar info på fluefiskersiden. Måske vi mødes i forum eller ved kysten.

Knæk og bræk Michael Møller

Regler for at blive optaget som partnerside på Fluepapiret:

  • Hjemmesiderne skal være beslægtet. Altså omhandle fiskeri, fluebinding, stangbygning, fangstrapporter eller andet af tilsvarende interesse for lystfiskeren.
  • Der skal på "Partnerens" side tilsvarende bringes et banner med beskrivelse af "Fluepapiret".
  • Bannerstørrelserne der udveksles og bringes er på minimum 125x60 pixcel.
  • Ordningen er gratis.
  • Der udformes en dækkende beskrivelse på 5-10 linier der bringes ved siden af banneret.
  • Banneret linker direkte til den angivne side, hvorfor en url skal opgives.
  • Der forventes en vis lødighed og standard på både tekst, banner og hjemmeside.
  • Undertegnede forbeholder sig ret til uden varsel at ændre tekst eller slette bannere der ikke opfylder ovenstående.

Med venlig hilsen Jørgen hjorth

 

 

 


Tip en ven!

Tip en ven om denne side på Fluepapiret"Fluepapiret" er 100% privat og derfor også totalt uafhængig af nogen firmaer eller institutioner. Alle artikler, foto og grafik er beskyttet i forbindelse med loven om ophavsret og må derfor ikke benyttes i anden sammenhæng medmindre skriftlig godkendelse er givet.
Copyright © 1999-2008 J. Hjorth Alle rettigheder reserveret.
Sidst opdateret:
4-08-2008


Home